(VIDEO) Intra în localuri, vestiare și saloane de înfrumusețare, furând ce găsea în cale. Ce pedeapsă riscă o femeie

Autor: , in Social / 2 decembrie, 2019, 18:36

O locuitoare a Capitalei în vârstă de 38 de ani a fost reținută pentru comiterea mai multor furturi. Pe parcursul lunilor octombrie-noiembrie, a intrat în incinta unui Centru educațional pentru copii, de unde a sustras un cărucior, în incinta unui salon de frumusețe, de unde a sustras un telefon mobil de model „Samsung Galaxy S8” și o stație PECO, unde din vestiar a sustras o scurtă din piele pentru femei în care se aflau 100 de dolari și 200 de lei. Femeia a cauzat victimelor un prejudiciu total de 10 mii 500 de lei.

Polițiștii au dispus măsuri de investigație și au examinat imaginile video de pe camerele de supraveghere, iar suspecta a fost identificată și escortată la inspectorat. În cadrul audierilor, aceasta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că urma să vândă bunurile furate.

Bunurile sustrase au fost depistate la domiciliul acesteia și urmează a fi returnate proprietarilor.

Anterior, suspecta a fost judecată pentru infracțiuni similare.

Actualmente femeia e cercetează în stare de libertate pentru furt, infracțiune care se pedepsește cu amendă de până la 67 mii 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X