Năstase denunță la CCA un reportaj în care se afirmă că are legături cu crima organizată și serviciile rusești

Autor: , in Politic / 2 decembrie, 2019, 17:50 Etichete: ,

Liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, a depus o plângere la Consiliul Audiovizualului (CA), în care denunță un reportaj difuzat de Publika TV, dar și pe site-ul postului de televiziune, în care se vorbește despre presupuse legături ale politicianului cu serviciile secrete din Rusia, dar și cu un grup criminal organizat.

Mai mult, potrivit Victoriei Cecan, șeful Direcției Monitorizare TV al Consiliului Audiovizualului, în materialul Publika TV se afirmă că politicianul ar fi avut o înțelegere de a preda gestiunea Pieţei Centrale unui grup de interese mafiote, dar și organizarea de scheme de contrabandă.

În petiția sa, Andrei Năstase indică că informația prezentată de postul de televiziune constituie falsuri, îi defăimează onoarea și reputația profesională și se bazează pe falsuri și surse neconfirmate.

În replică, postul TV a specificat că i-a oferit repetat posibilitatea lui Năstase de a oferi o replică, însă acesta a refuzat. „Andrei Năstase s-a eschivat să răspundă, reporterul fiind nevoit să asculte insultele la adresa sa, și nu un răspuns”, se arată în poziția Publika TV.

Chestiunea nu a fost examinată în cadrul ședinței CA de astăzi, din lipsă de cvorum.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X