Nemulțumit de starea curățeniei din Chișinău, Ion Ceban „amenință” responsabilii cu selfie-uri de la fața locului

Autor: , in Politic / 2 decembrie, 2019, 12:22 Etichete: ,

În debutul ședinței operative a serviciilor Primăriei de luni, edilul Ion Ceban i-a mustrat pe responsabilii municipalității pe domeniul salubrizării. „Am o rugăminte foarte mare. Haideți să nu vă trimit eu poze cu coșurile de gunoi. Interveniți fără ca să vă rog”, le-a solicitat Ceban funcționarilor.

„Situația care a fost ieri seara a fost gestionată până la urmă, dar să nu vă caut eu pe dumneavostră. Știți ce este de făcut și, mai ales, că am rugat în perioada 1 decembrie – 20 ianuarie să fortificați intervențiile în perimetrul spațiului unde se desfășoară sărbătorile”, a declarat Ceban.

Edilul Capitalei a cerut șefului Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare, Ion Burdiumov, un raport privind salubrizarea în municipiul Chișinău și asigurarea serviciilor cu tehnică specializate cu utilaje pentru evacuarea deșeurilor.

Potrivit lui Burdiumov, starea curățeniei din zona desfășurării evenimentelor festive din centrul Capitalei va fi monitorizată permanent, începând de astăzi, de o echipă de intervenție.

„Dacă voi primi în continuare poze în curțile blocului, unde se adună mormane de gunoi, unde pe lângă frunze sunt aruncate și alte lucruri, de parcă am fi la gunoiște… voi ieși eu personal la fața locului și voi face de acolo selfie. Poate așa veți înțelege că eu cunosc aproape tot ce dumneavoastră nu faceți. Acel procent mic pe care nu-l cunosc, credeți-mă că voi afla”, l-a atenționat Ceban pe Burdiumov.

Amintim că duminică, 1 decembrie, municipalitatea a inaugurat Pomul de Crăciun 2019-2020 și a conectat luminile de sărbătoare din centrul Capitalei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X