KO_14359.dng

Animaţia „Frozen II” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, unde weekendul trecut două lungmetraje au debutat în top 10.

Continuarea filmului din 2013 a generat, în al doilea weekend de la debut, încasări de 85,2 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

La nivel global, lungmetrajul a generat în total încasări de 738,5 milioane de dolari, scrie News.ro.

Comedia „Knives Out”, ce spune povestea unui detectiv care investighează moartea patriarhului unei familii excentrice, a debutat pe locul al doilea în clasament, cu încasări de 27 de milioane de dolari. Filmul este regizat de Rian Johnson, iar din distribuţie fac parte Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas şi Jamie Lee Curtis.

Locul al treilea a fost ocupat de „Ford v Ferrari”, în coborâre o poziţie. În al treilea weekend de la debut, filmul cu Matt Damon şi Christian Bale a generat încasări de 13,2 milioane de dolari.

Filmul biografic „A Beautiful Day in the Neighborhood”, cu Tom Hanks în rolul vedetei de televiziune Fred Rogers, a coborât un loc, până pe patru, după ce, în al doilea weekend de la premieră a generat încasări de 11,8 milioane de dolari.

Drama „Queen & Slim”, cu Daniel Kaluuya şi Jodie Turner-Smith în distribuţie, a intrat în top pe locul al cincilea, cu încasări de 11,7 milioane de dolari. Prima întâlnire a unui cuplu ia o turnură neaşteptată când un poliţist cere să oprească maşina în care se află.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here