Un miliardar grec, acuzat de hărțuire sexuală, va plăti daune uriaşe. Câți bani îi revin fostei lui secretare

Autor: , in Externe / 3 decembrie, 2019, 20:20

S-a dat verdictul în cazul miliardarului grec Alkiviades „Alki” David, care a fost acuzat că şi-ar fi hărţuit sexual secretara. Acesta va avea de plătit daune în valoare de 58 de milioane de dolari, scrie Mediafax.

O fostă angajată a omului de afaceri de origine greacă Alkiviades „Alki” David a câştigat luni procesul împotriva miliardarului. Juraţii au decis ca agresorul să plătească nu mai puţin de 58 de milioane de dolari pentru fapta sa, conform declaraţiilor date de avocaţi.

David a fost acuzat că ar fi strâns-o de gât pe victima Mahim Khan şi ar fi simulat sexul oral. Acest lucru s-ar fi întâmplat în repetate rânduri în 2014-2015, anii în care aceasta a lucrat pentru el. În plus, miliardarul ar fi expus indecent corpul femeii în public. Bărbatul a fost găsit vinovat, iar suma pe care o va plăti este printre cele mai mari între cazurile de acest fel. Gloria Allerd, procuroare, a declarat că „femeile aflate în situaţia doamnei Khan nu trebuie să mai sufere în tăcere”.

David este hotărât să facă apel împotriva deciziei, potrivit dw.com.

Omul de afaceri este moştenitorul unei companii greceşti care se ocupă cu transportul şi ambalarea produselor Coca-Cola, iar averea lui e estimată la 2,6 miliarde de dolari. Acesta a mai fost acuzat în trecut pentru fapte similare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X