Năstase dezvăluie cine a beneficiat, alături de Plahotniuc, de a doua identitate

Autor: , in Politic / Populare / 4 decembrie, 2019, 23:07

Igor Dodon a anunțat miercuri că cea de-a doua identitate a fostului lider PDM, Vlad Plahotniuc, este Novak Vladislav Vladimir. Totodată, șeful statului a declarat că o altă persoană a beneficiat de a doua identitate pe numele Reznic Alexandru Mihai, fără a specifica însă numele posesorului dublei identități. Invitat la emisiunea „Puterea a patra” de la N4 TV, fostul ministru de Interne, Andrei Năstase, a declarat că este vorba despre Serghei Iaralov.

Numele lui Serghei Iaralov a apărut în repetate rânduri în presa moldovenească, de cele mai multe ori fiind asociat cu Vlad Plahotniuc și ca un apropiat din anturajul fostului lider al democraților.

„Dosarul cu privire la dubla identitate a lui Plahotniuc pe teritoriul R. Moldova și a unuia din anturajul lui său, despre care Igor Dodon nu vorbește. A refuzat să vorbească despre acest om. E Iaralov. Acest lucru s-a vehiculat în presă și a fost confirmat, numai că Igor Dodon îl confirmă pe jumătate. N-am să vă spun numele adevărat al lui Iaralov, n-am să vă confirm sau infirm numele lui Plahotniuc, pentru că aș periclita o anchetă în desfășurare și nu e bine”, a declarat ex-ministrul Afacerilor Interne.

Potrivit lui Năstase, ancheta la subiectul dublelor identități a fost inițiată pe timpul mandatului său de ministru de Interne.

Amintim că miercuri dimineață Igor Dodon a declarat, pe lângă Plahotniuc, o altă persoană s-a ales cu a doua identitate – Reznic Alexandru Mihai. Conform președintelui, SIS a solicitat să nu fie dezvăluită identitatea celei de-a doua persoană care are cetățenie dublă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X