Șefe noi la Agenția Medicamentului și Compania Națională de Asigurări în Medicină

Autor: , in Politic / 4 decembrie, 2019, 19:25

Guvernul a aprobat miercuri demisia Zinaidei Bezverhni din funcția de șefă a Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale și a numit-o în această funcție pe Silvia Cebotari, care își va începe activitatea la data de 6 decembrie. Totodată, membrii Executivului au numit-o pe Angela Belobrov în funcția de director al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), suplinind astfel vacanța funcției.

Potrivit site-ului Academiei de Studii Economice din Moldova (ASEM), Angela Belobrov este specialist în domeniul financiar-bancar și predă la ASEM Relaţii valutar-financiare internaţionale, Activitate bancară, Creditare bancară, Monedă şi Bănci – la ciclul I Licenţă; Strategii de politici monetare, Sisteme bancare comparate, Gestiunea riscurilor bancare, Tranzacții pe piața Forex – la ciclul II Masterat.

În perioada 1999-2003, Angela Belobrov a activat în Direcţia de administrare fiscală din cadrul Inspectoratului Fiscal de Stat al jud. Chişinău al Republicii Moldova în perioada 1999-2003.

Noua șefă de la CNAM a publicat peste 50 de lucrări ştiinţifice şi ştiinţifico-metodice publicate în reviste şi culegeri de specialitate din țară și din străinătate, dar a fost și expert și director de proiect în cadrul a două proiecte de cercetare științifică finanțate de Academia de Științe a Moldovei.

Citește și: Rosian Vasiloi, înlocuit de fostul șef al Poliției Capitalei, plecat din instituție pe timpul Guvernului Sandu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X