Ceban a ajuns la București; Nu a fost însă primit de Firea, ci de un primar de sector

Autor: , in Politic / 5 decembrie, 2019, 13:42

Primarul capitalei Ion Ceban a ajuns joi la București, doar că nu a fost primit de primarul Gabriela Firea, așa cum se lăuda marți în cadrul unei emisiuni televizate.

Ceban a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că a avut o întrevedere cu primarul sectorului 1 din București, Daniel Tudorache.

„Avem intenția de a repara blocul vechi (bloc A) al liceului „Gheorghe Asachi” din str. București, 64, în cadrul unui proiect de restaurare, în valoare de aproape 62 de milioane de lei. Speram să fie reabilitat grație relațiilor stabilite între Pretura sectorului Centru și sectorul 1 al municipiului București, la fel legături orientate spre inițierea și dezvoltarea proiectelor în diverse domenii ale sectorului public”, a anunțat Ceban după întrevedere.

Potrivit primarului de Chișinău, înțelegerea la care a ajuns cu Tudorache „prevede schimb de experiență, implementarea unor proiecte și programe comune, privind conservarea și promovarea patrimoniului cultural și istoric, atragerea fondurilor europene, dezvoltarea turismului și alte domenii”.

El a mai spus că va avea încă două întrevederi pe parcursul zilei de astăzi, fără a oferi mai multe detalii.

Se întâmplă după ce, marți, Ceban anunța că are o invitație de la Gabriela Firea, primarul de București, pentru o întrevedere.

Miercuri seară Primăria București a dezminți informațiile, precizând că primarul general, Gabriela Firea, nu are în program nicio întâlnire cu Ion Ceban.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X