Filat, prezent la o ședință a PLDM, anunță când va reveni în politică

Autor: , in Politic / Populare / 8 decembrie, 2019, 12:54

Fostul președinte al PDLM, Vlad Filat, prezent duminică la ședința Consiliului Politic Național al PLDM, a anunțat că va reveni în politică, dar doar după ce își va demonstra nevinovăția.

În cadrul unui discurs susținut în fața foștilor săi colegi de partid, Filat a amintit că are activitatea politică suspendată.

„Voi avea suspendată activitatea politică până ce voi demonstra că tot ce mi s-a întâmplat, toate acuzațiile care mi s-au adus au fost neadevărate. Asta nu înseamnă însă că dacă îmi voi avea activitatea suspendată, nu mă voi implica, nu voi ajuta”, a declarat Vlad Filat.

El a mai spus că nu poate fi „suspendat față de valorile pe care le-a promovat în acești ani” și că va continua promovarea lor.

Filat a făcut referire și la declarațiile sale din ziua în care a fost arestat, când amenința cu „explozia clasei politice”.

„Nu este suficient ca eu sau altcineva să facă declarații. Este important să avem presă cu adevărat liberă și independentă, care să ajute cetățenii să înțeleagă procesele vitale pentru țară. Să avem partide care nu doar să dea jos regimuri, dar să guverneze eficient ulterior, prin acțiuni și multă muncă și mai puține declarații”, a mai spus Filat.

Filat, eliberat condiționat miercurea trecută, urmează să se prezinte în fața Curții de Apel, în condițiile în care conducerea penitenciarului care a propus eliberarea sa a atacat decizia instanței.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X