(VIDEO) Meci senzațional pentru Barcelona, cu Mallorca: Suarez marchează un gol magnific, iar Messi stabilește un nou record

Autor: , in Sport / 8 decembrie, 2019, 10:48

FC Barcelona a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 5:2 cu Mallorca, într-un meci în care Suarez a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale anului, iar Messi a stabilit un nou record.

Partida a fost perfectă pentru Leo Messi, cel care și-a prezentat cel de-al șaselea Balon de Aur în fața suporterilor. El a marcat de trei ori și a stabilit astfel un nou record pentru La Liga, ajungând la 35 de hattrick-uri în carieră. Messi l-a depășit pe Ronaldo, care avea 34.

Golul meciului și unul dintre cele mai frumoase ale anului a venit însă de la Luis Suarez, în minutul 41. Catalanii au recuperat o minge și au schimbat nu mai puțin de 10 pase în 20 de secunde, pe traseul Sergi Roberto, Rakitic, Sergi Roberto din nou, Messi, Griezmann, De Jong, Pique, De Jong, din nou, Sergi Roberto, De Jong și Suarez. Aflat cu spatele la poartă, uruguayanul de 32 de ani a marcat printr-o scăriță cu călcâiul, după ce mingea l-a sărit pe fundașul Valjent și pe portarul Reina.

Pentru Barcelona a mai marcat Griezmann, în timp ce reușitele oaspeților au purtat semnătura lui Budimir.

În urma acestui rezultat, Barcelona a revenit pe primul loc în clasament, având 34 de puncte, ca și Real Madrid, dar cu un golaveraj mai bun.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X