Fără permis, în stare de ebrietate narcotică și cu droguri la ea. O tânără a încercat să mituiască polițiștii

Autor: , in Social / 9 decembrie, 2019, 17:00

În stare de ebrietate narcotică, cu droguri la ea și fără permis de conducere. Așa a fost depistată o tânără în timp ce conducea o mașină în centrul Chișinăului. Mai mult, aceasta a încercat să mituiască inspectorii de patrulare. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare (INP), totul s-a întâmplat duminică seara în jurul orei 23:00, pe strada Mitropolit Dosoftei, când inspectorii de patrulare au observat un automobil Peugeot care circula neregulamentar.

Mașina a fost oprită pentru verificări, stabilindu-se că la volanul acesteia se afla o femeie de 23 de ani. În timpul discuției cu inspectorii, tânăra avea un comportament neadecvat și semne vizibile ale stării de ebrietate narcotică.

În momentul prezentării actelor, din poșeta acesteia a căzut un pachețel suspect cu o substanță de culoare cafenie, pe care tot ea a recunoscut că urma să-l transmită altei persoane. După mai multe verificări efectuate de ofițeri s-a stabilit că tânăra nici măcar nu deține permis de conducere.

Pentru a nu fi documentată și a scăpa de pedeapsă, tânăra a încercat de mai multe ori să mituiască inspectorii de patrulare. Fiind atenționată despre riscurile de răspundere penală pentru darea de mită, ea intenționat a aruncat bancnotele în mașina de patrulare.

Potrivit INP, la fața locului a fost solicitată grupa operativă „care a întreprins toate acțiunile de rigoare”. Persoana de la volan a fost condusă la Dispensarul Republican de Narcologie. Supusă testării, în organismul femeii a fost confirmată prezența drogurilor. Ea este pasibilă de răspundere contravențională și pedeapsă penală.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X