(VIDEO) TOP Cinema: Cinci cele mai vizionate filme în weekend

Autor: , in Cultură/Media / 9 decembrie, 2019, 16:34

Animaţia „Frozen 2” şi-a menţinut dominaţia asupra box-office-ului nord-american, al cărui top 3 nu a cunoscut nicio schimbare faţă de săptămâna precedentă, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations şi citate de AFP.

Acest lungmetraj, în care personajele principale sunt regina Elsa, sora ei Anna şi omul de zăpadă Olaf, a obţinut 34,7 milioane de dolari de vineri până duminică în Statele Unite şi Canada, ducând totalul încasărilor la nivel mondial realizate de această peliculă la 920 de milioane de dolari, scrie Agerpres.

Continuare a peliculei originale „Frozen”, un uriaş succes de casa al studioului Disney, noul film prezintă povestea familiei regale din Arendelle şi încearcă să răspundă întrebărilor fanilor din lumea întreagă, în special în legatură cu originea puterilor uimitoare ale personajului Elsa.

Într-un cu totul alt registru, comedia poliţistă „Knives Out” s-a menţinut pe locul al doilea – confirmând începutul său bun – cu încasări de 14,2 milioane de dolari. Filmul, cu Daniel Craig, Jamie Lee Curtis şi Chris Evans în rolurile principale, prezintă o anchetă rocambolescă, demarată după decesul unui scriitor octogenar, autor de romane poliţiste.

„Ford v Ferrari”, un film american despre legendara cursă automobilistică de 24 de ore organizată în oraşul francez Le Mans, rămâne la rândul său pe treapta a treia a podiumului, cu 6,5 milioane de dolari obţinuţi de vineri până duminică.

Locul al patrulea este ocupat de drama cu accente romantice „Queen and Slim”, o poveste de dragoste despre doi fugari interpretaţi de Daniel Kaluuya şi Jodie Turner-Smith, cu încasări de 6,5 milioane în weekend.

Pe locul al cincilea regăsim pelicula „A Beautiful Day in the Neighborhood” cu 5,2 milioane de dolari obţinuţi de vineri până duminică. Filmul prezintă relaţia de prietenie dintre un prezentator american de emisiuni TV pentru copii, Fred Rogers – interpretat de Tom Hanks – şi un jurnalist care primeşte sarcina de a scrie un articol despre el – jucat de Matthew Rhys.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X