Țuțu alături de Șor, pe panoul persoanelor date în căutare de polițiști (FOTO)

Autor: , in Uncategorized / 10 decembrie, 2019, 17:48

Fostul deputat PDM, Constantin Țuțu, apare pe panoul informativ al persoanelor date în căutare de polițiști. Se întâmplă după ce la începutul lunii octombrie curent acesta a fost anunțat în căutare națională și internațională.

Pe panoul persoanelor date în căutare de polițiști, Țuțu apare alături de liderul Partidului Șor, Ilan Șor. Portalul omg.md a publicat și o fotografie cu cei doi.

Foto: OMG.md

Fostul deputat al PDM a fost anunțat în urmărire internațională la începutul lunii octombrie, după ce la 27 septembrie curent, Judecătoria Chișinău a emis mandat de arestare preventivă pentru un termen de 30 de zile pe numele lui Țuțu, care este învinuit de trafic de influență.

Tot la începutul lunii octombrie procurorii au anunțat că au pus sechestru pe bunurile, automobilele și imobilele de lux ale lui Țuțu și au pornit urmărirea penală pe faptul îmbogățirii ilicite comise de către acesta, în perioada anilor 2014 – 2018.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă pedeapsa cu amendă de până la 300.000 lei sau pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de până la 7 ani.

Constantin Țuțu este unul dintre primii membri ai PDM care au părăsit Republica Moldova, la scurt timp după ce partidului a cedat puterea. El s-ar fi aflat chiar în primul avion privat ce a decolat de pe aeroportul din Chișinău, având ca destinație Ucraina. În această vară, el a fost surprins de mai multe ori pe litoralul din Odesa.

De menționat că, la începutul lunii august curent o fotografie imensă cu imaginea fostului primar de Orhei, Ilan Șor, implicat în furtul miliardului și condamnat la șapte ani și șase luni de închisoare și anunțat în căutare națională și internațională, a fost afișată pe panoul cu infractorii căutați de poliție din fața Inspectoratului de Poliție Bălți.

Foto: nordnews.md
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X