Foto: logodesignlove.com

Noua generaţie Mercedes-Benz S-Class se pregăteşte de debutul mondial. Potrivit informaţiilor preliminare, premiera este programată pentru anul viitor, în cadrul unui eveniment special, însă cu siguranţă nava amiral germană va putea fi admirată pe viu în cadrul unuia dintre evenimentele auto internaţionale, scrie piataauto.md. Între timp, limuzina este tot mai des surprinsă în timpul testelor, iar o parte dintre elementele de design exterioare dar şi ambianţă interioară nu mai sunt un mister pentru „spionii auto”.

Ulterior aceste imagini servesc drept sursă pentru crearea imaginilor de tip render, care să prezinte cum ar putea arăta viitorul model.

Aşadar, sedanul iconic, care stabileşte regulile de joc în segmentul limuzinelor de top în întreaga industrie va menţine caracterul opulent şi silueta graţioasă a predecesorilor. Limuzinele surprinse în timpul testelor pe drumurile publice au dezvăluit o parte din elementele exterioare, care sugerează că S-Class va menţine limbajul stilistic cu elemente ondulate pe exterior şi astfel, cel mai probabil, va determina direcţia dezvoltării designului pentru modelele de top viitoare, printre care şi noua generaţie Mercedes-Benz E-Class, care urmează să debuteze mai târziu.

La bord, însă, limuzina va simţi metamorfoze mai consistente — aici îşi va face loc un nou ecran imens al sistemului multimedia MBUX, amplasat orizontal, care va include şi comenzile sistemului de climatizare într-o zonă dedicată a ecranului, partea de sus fiind destinată afişajelor multimedia.

Citește continuarea pe piataauto.md

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here