(VIDEO) Au vrut o noapte romantică, dar au ajuns într-un stâlp. Doi concubini, reținuți pentru furtul unei mașini

Autor: , in Social / 11 decembrie, 2019, 17:06

Și-au dorit o seară romantică, dar au nimerit pe mâna poliției, nu înainte de ajunge cu mașina furată într-un stâlp de pe marginea drumului. Este isprava a doi concubini care au răpit o mașină de pe bulevardul Negruzzi din Chișinău. Aceștia ar fi găsit autoturismul descuit și cu cheile înăuntru.

Potrivit Poliției Capitalei, în noaptea de 28 noiembrie oamenii legii au fost alertați de către un bărbat de 40 de ani, care a anunțat despre dispariția mașinii sale, un Chevrolet Aveo. Suma prejudiciului a fost estimată de către partea vătămată la 125 de mii de lei.

Automobilul a fost depistat abandonat și avariat pe strada Odesa. Polițiștii au ridicat imaginile video de pe camerele de supraveghere. După examinarea acestora, au fost identificate și persoanele.

Suspecții au fost reținuți și escortați pentru audieri. Este vorba un bărbat de 35 ani și o femeie de 29 ani, care sunt și concubini. Ei și-au recunoscut vinovăția, comunicând că au observat că automobilul nu este încuiat și cheile erau în contact, astfel au decis să-l ia pentru o plimbare.

Audiată de polițiști, femeia a declarat că a decis să fure mașina pentru că își dorea „romantică și adrenalină”.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „răpirea mijlocului de transport”, ambii suspecți fiind plasați în arest pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Aceștia riscă închisoare de la 3 la 5 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X