Un antrenor a reușit să retrogradeze cu două echipe diferite timp de o lună. Cum a fost posibil

Autor: , in Sport / 12 decembrie, 2019, 17:43

Antrenorul norvegian Tom Nordlie a reușit „performanța” de a retrograda cu două echipe diferite, în decurs de o lună.

Anul 2019 va fi cu siguranță unul de coșmar pentru antrenorul Tom Nordlie. A început stagiune pe banca echipei Skeid, în Liga 2 din Norvegia, club la care se afla din 2016. La finalul campionatului a retrogradat în Liga 3, astfel că a fost pus pe liber, scrie digisport.ro.

După ce a retrogradat cu Skeid în Liga 3, Tom Nordlie a fost chemat de Lillestrøm, club din Liga 1, pentru a evita retrogradarea în eșalonul secund. Tom Nordlie a pregătit-o pe Lillestrøm la barajul pentru evitarea retrogradării, dar echipa sa a pierdut dramatic meciul decisiv.

Lillestrøm s-a duelat cu formația IK Start la baraj, echipă care a terminat pe locul 3 în eșalonul secund. Echipa lui Tom Nordlie a pierdut cu 2-1 în tur, iar returul a fost de coșmar. Lillestrøm a condus cu 4-0 după o oră de joc, dar cei de la Start au marcat trei goluri în decurs de șase minute și au promovat în Liga 1. Atacantul Martin Ramsland a punctat în minutele 76, 79 și 82, iar Lillestrøm nu a avut puterea să mai înscrie. Video AICI cu golurile.

S-a terminat 4-3, iar echipa lui Tom Nordlie a retrogradat în Liga 2. Tehnicianul încheie așadar sezonul cu două retrogradări.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X