Maia Sandu nu îl consideră drept un contracandidat periculos pe Vlad Filat în circumscripția Hîncești, acolo unde președinta PAS ia în considerare să candideze în cadrul alegerilor anticipate pentru funcția de deputat.

Fosta șefă a Executivului a declarat miercuri, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, că există șanse mari să candideze în circumscripția Hîncești pentru un mandat de deputat, având în acest sens și susținerea organizației locale.

Întrebată cum comentează posibilitatea de a-l avea drept contracandidat pe Vlad Filat, care este originar din Lăpușna, o localitate care face parte din circumscripție, Sandu a spus că acesta ar face „un deserviciu PLDM-ului dacă” s-a implica din nou în politică.

„Sunt surprinsă de faptul că cineva care a fost parte la dezastrul prin care a trecut Republica Moldova admite că ar putea să revină în politică. Și mai ales vorbește de moralitate, stat de drept…”, a declarat Maia Sandu.

Vlad Filat a declarat duminică, în cadrul ședinței Consiliului Național Politic al PLDM, că își menține suspendată activitatea politică în partid și ca va fi așa până ce va demonstra că tot ce s-a vorbit despre el „a fost o nedreptate”.

„Modul în are eu voi activa urmează să fie definit. Mă voi consulta cu cei din țară și din afară. Dar eu nu pot să fiu suspendat față de lucrurile la care m-am referit: statul de drept, reforme și parcursul de integrare europeană a Republicii Moldova”, declara Filat.

Cum comentează Maia Sandu posibilitatea de a-l avea contracandidat pe Vlad Filat în circumscripția Hîncești

Publicată de „Secretele Puterii”, cu Alex Cozer, la Jurnal TV pe Miercuri, 11 decembrie 2019

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here