Foto: Timpul.md

Fostul premier Maia Sandu susține că Guvernul pe care l-a condus s-a adresat în instanță în privința readucerii aeroportului în gestiunea statului încă la 10 septembrie, respingând astfel unele acuzații recente ale președintelui Igor Dodon, precum că fostul Executiv nu ar fi întreprins măsurile necesare în acest sens.

Prezentă în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, Sandu a spus că procesul a fost început încă de la 10 septembrie și că s-au efectuat toate acțiunile necesare, dar că probleme au apărut în „justiția lui Dodon”.

„Igor Dodon spune minciuni de dimineața până seara. De la independență până încoace nu am avut un președinte mai mincinos decât Igor Dodon. Cu siguranță ia titlul nr. 1 aici. Noi am depus în instanță la 10 septembrie. De ce nu s-a început măcar examinarea acestui demers”?, a fost replica Maiei Sandu.

Maia Sandu răspunde acuzațiilor lui Igor Dodon în privința acțiunilor privind readucerea aeroportului în gestiunea statului: Este cel mai mincinos mincinos președinte pe care l-a avut vreodată Moldova

Maia Sandu răspunde acuzațiilor lui Igor Dodon în privința acțiunilor pentru readucerea aeroportului în gestiunea statului: Este cel mai mincinos președinte pe care l-a avut vreodată Moldova

Publicată de „Secretele Puterii”, cu Alex Cozer, la Jurnal TV pe Miercuri, 11 decembrie 2019

Șeful statului acuza acum o săptămână că dosarul pe cazul aeroportului „a circulat: judecătoria Chișinău, Curtea de Apel care l-a întors la judecătoria Chișinău, pe urmă la Rîșcani și așa mai departe” și nici măcar nu a fost pus pe rol, acuzând fostul Executiv că a „făcut intenționat” să se întâmple așa.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here