Automobil furat și vândut în câteva ore. Doi bărbați, bătuți și jefuiți dis-de-dimineață (VIDEO)

Autor: , in Social / 13 decembrie, 2019, 14:03

Doi tineri cu vârsta între 18 și 19 ani, locuitori a orașului Ialoveni, au fost reținuți de oamenii legii pentru comiterea unui jaf. Mai exact, cei doi ai furat două telefoane mobile și un automobil.

Conform poliției, cazul a avut loc în dimineața zilei de 27 noiembrie, în fața unui local de pe str. Calea Ieșilor din Capitală. Astfel, doi bărbați au fost agresați și jefuiți la ieșirea din local de către trei indivizi.

Cei trei s-au apropiat de victime, iar ulterior între ei s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie. Suspecții le-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, după care în mod deschis i-au deposedat de telefoanele mobile de model „Samsung Note 4”, „Samsung Galaxy” și automobilul de model „Hyundai Getz”. Prejudiciul cauzat a fost estimate de către victime la 67.450 lei.

În urma măsurilor întreprinse de oamenii legii, doi indivizi au fost reținuți și escortați la inspectoratul de poliție. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția comunicând că în momentul comiterii infracțiunii se aflau în stare de ebrietate, iar automobilul l-au vândut într-o localitate din r. Ialoveni la prețul de 500 de euro.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și sunt cercetați penal pentru Jaf, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Cel de-al treilea individ implicat în comiterea infracțiunii este cutat de polițiști.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X