Neymar a dat-o în judecată pe FC Barcelona. Cere peste trei milioane de euro

Autor: , in Externe / 13 decembrie, 2019, 18:50

Fotbalistul brazilian Neymar s-a adresat din nou justiţiei, cerând ceva mai mult de 3 milioane de euro de la fostul său club, FC Barcelona, sumă corespunzând ultimei sale luni la gruparea spaniolă înainte de a semna cu PSG, a indicat vineri o sursă judiciară pentru AFP.

„Este adevărat că există o nouă cerere” depusă „acum câteva săptămâni”, a explicat această sursă, confirmând o informaţie din ziarul El Mundo şi adăugând că Neymar cere „3,2 milioane de euro în legătură cu salariul din iulie 2017″, scrie Agerpres.

Potrivit El Mundo, atacantul cere o parte din salariul pe care nu l-a primit când a plecat de la Barca la PSG. Brazilianul a cerut activarea clauzei de reziliere în ciuda opoziţiei clubului catalan.

Neymar „susţine că (Barca) nu-i plăteşte ultimul salariu ca „represalii” pentru că el a solicitat prima” de prelungire, ce face la rândul său obiectul altor acţiuni în justiţie.

Anterior, Neymar a dat-o în judecată pe Barca pentru a cere o primă de 64,4 milioane de euro brut, negociată cu clubul în 2016 în schimbul prelungirii contractului său până în 2021. Tribunalul a audiat cele două părţi în această afacere şi urmează să dea un verdict.

Clubul i-a plătit lui Neymar o primă tranşă de 20,75 milioane de euro înainte ca jucătorul să plece la Paris, dar apoi nu i-a virat restul. Neymar s-a adresat justiţiei pentru a obţine restul sumei, iar Barca a procedat la fel pentru ca jucătorul să-i restituie prima tranşă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X