Va candida Năstase în circumscripția Hîncești?

Autor: , in Politic / Populare / 13 decembrie, 2019, 14:40

Platforma DA analizează toate variantele posibile în vederea unei candidaturi la alegerile parlamentare pe circumcripția Hîncești, acolo unde mandatul de deputat a devenit vacant odată cu plecarea din Parlament a lui Alexandru Botnari, cel care a ales să fie primarul orașului Hîncești, după ce a câștigat alegerile locale generale pentru această funcție.

Întrebat dacă va candida pe această circumcripție, liderul PPDA, Andrei Năstase, a declarat că acest lucru urmează să se discute în cadrul formațiunii.

„Noi analizăm toate variantele posibile, pentru că suntem un partid responsabil. Am demonstrat consecvență, coerență, că știm ce vrem, că ducem lucrul la bun sfârșit. Uitați-vă la activitatea comisiile parlamentare pe care le-a condus Platforma DA. În fiecare campanie electorală am participat și ne-am bătut fără a mima.

Dacă va fi să candideze cineva de la Platforma Da să candideze la Hâncești, o va face. Dar, bineînțeles, mai e timp pentru a discuta acest lucru. Asta nu înseamnă că excludem varianta participării unuia sau altuia”, a spus Năstase în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV.

„Mai sunt prezidențialele, mai sunt alte alegeri”, a adăugat el.

Puteți asculta declarațiile la acest subiect de la ora 1:20:00.

Amintim că, acum o săptămână, Maia Sandu a declarat că ia în calcul să candideze pe circumscripția Hîncești, afirmând că acest lucru se va discuta în cadrul echipei PAS și a blocului ACUM.

Precizăm că atât Maia Sandu, cât și Andrei Năstase, nu dețin funcții publice în acest moment, după ce democrații și socialiștii au demis, la 12 noiembrie, Guvernul Maia Sandu.

Citește și: Când ar putea fi organizate alegeri parlamentare pe circumscripția Hîncești? Ce spun reprezentanții CEC

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X