Chicu a băgat în ședință patru miniștri. Ce le-ar fi transmis

Autor: , in Politic / 14 decembrie, 2019, 13:52

Ion Chicu a convocat sâmbătă în ședință miniștrul Finanțelor, cel al Economiei și Infrastructurii, cel al Educației, Culturii și Cercetării și cel al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Potrivit Guvernului, premierul a abordat subiectul majorării investițiilor publice în infrastructură, în domeniul educației, în agricultură și mediu, prevăzute în Planul de Acțiuni al Guvernului.

„O atenție deosebită prim-ministrul Chicu a atras subiectului eficienței cheltuielii fondurilor publice, menționând aici: „Este mult loc de îmbunătățire atunci când vorbim despre eficiența cheltuielilor publice. Vă cer să monitorizați toate cheltuielile, inclusiv cele mici. V-am atenționat în legătură cu deprinderea mai multor șefi publici de a schimba regulat laptopurile și telefoanele. Și, evident, aștept măsuri concrete pe dimensiunea eficientizării investițiilor mari. Fiecare leu cheltuit trebuie să fie argumentat”, se arată în comunicatul Executivului.

Anterior, Chicu declarase că în 2020 Guvernul a bugetat investiții publice mai mari decât până acum în modernizarrea infrastructurii, dar și în educație, agricultură și dezvoltare regională.

Amintim că la ultima ședință de Guvern a fost aprobat Planul de acțiuni al Executivului pentru perioada 2020-2023.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X