Voronin: Absența PCRM de la guvernare duce la distrugerea statului; asta ne obligă să lucrăm mai mult (VIDEO)

Autor: , in Politic / Populare / 14 decembrie, 2019, 16:28

Comuniștii s-a întrunit sâmbătă, 14 decembrie, la ședința plenară a Comitetului Central al PCRM. La întrunirea la care au participat 51 de membri s-a discutat despre sarcinile pe care urmează să le îndeplinească comuniștii în anul 2020, dar acțiunile actualei guvernări. Într-o declarație rostită de președintele partidului, Vladimir Voronin, comuniștii au criticat dur actuala guvernare și activitatea Parlamentului din care comuniștii nu mai fac parte.

Potrivit lui Voronin, la putere se află forțele mafiotice, iar rezultatele Parlamentului vor fi „zero”, deoarece componența actuală a Legislativului nu prea are specialiști care să lucreze pentru interesul cetățenilor și a statului. „Mai mult, ei trei luni după ce au fost aleși nu au lucrat”, a spus fostul șef al statului.

„Absența noastră de la guvernare duce la distrugerea statului, iar asta ne obligă să activăm mai mult în domeniul agitației”, a spus Voronin, îndemnându-i pe colegii de partid să meargă mai des la discuții cu cetățenii. „Să mergem la popor, să le explicăm, să le vorbim despre acești trădători și despre minciunile lor”, a declarat Vladimir Voronin.

Politicianul nu a exclus faptul ca PCRM să participe la proteste și chiar greve: „Cerem de la guvernare să-și facă treaba”.

„Asta înseamnă azi să fii comunist. Să lupți pentru drepturile celor vulnerabili. Nu doar să fii membru, dar să lupți”, a mai spus Voronin.

Amintim că, în premieră după circa 25 de ani, PCRM nu a reușit să treacă pragul electoral la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, rămânând astfel în afara Legislativului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X