PSRM a decis să-l propună pe Dodon drept candidat la prezidențialele din 2020 (VIDEO)

Autor: , in Politic / Populare / 17 decembrie, 2019, 18:12

Socialiștii au decis să îl propună pe Igor Dodon drept candidat pentru funcția de președinte al țării la alegerile prezidențialele din 2020. Anunțul a fost făcut după Consiliul Republican al fracțiunii.

Conform unui comunicat remis de PSRM, socialiștii „au decis să-l propună pe Igor Dodon drept candidat pentru funcția de președinte al țării la alegerile prezidențialele din 2020”.

Citește și: Ce au spus Dodon și Greceanîi după ședința Consiliului Republican al PSRM. Declarația semnată de socialiști (VIDEO)

„Președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, susține că membrii Consiliului Republican au decis să-l propună pe președintele țării, Igor Dodon, pentru un al doilea mandat la Președinție la alegerile prezidențiale din 2020. Socialiștii au reiterat că nu vor susține ideea modificării Constituției și că pledează în continuare pentru un stat prezidențial și pentru alegerile directe ale președintelui Republicii Moldova”, se arată în comunicat.

În context Dodon spune că va examina această propunere, iar decizia finală urmează să fie luată în vara anului viitor.

„Mai avem timp. Acum avem alte obiective. Avem o agendă foarte încărcată pentru anul viitor. În vara anului viitor vom decide împreună cu colegii cine va fi candidatul”, a spus Dodon după Consiliul Republican al PSRM.

Socialiștii au făcut astăzi totalurile activității în anul 2019 și au stabilit prioritățile pentru anul viitor. Aceștia susțin că își propun să promoveze proiectele sociale și economice ale Guvernului Chicu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X