Marina Radvan, la un pas de a reveni în Parlament. O deputată PSRM și-a depus mandatul

Autor: , in Politic / 19 decembrie, 2019, 17:14

Socialista Marina Radvan este aproape de a reveni în Parlamentul Republicii Moldova. Și asta pentru că deputata PSRM, Tatiana Cunețchi, și-a depus mandatul de parlamentar, după ce a fost numită director interimar al Agenției Servicii Publice (ASP). Marina Radvan, cea care a fost deputat în legislatura precedentă, este următoarea candidată pe lista electorală a Partidului Socialiștilor pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Radvan, învârstă de 28 de ani, este unul dintre fruntașii aripei de tineret a socialiștilor și una dintre cele mai active membre ale PSRM la protestele organizate de formațiune. Ea a devenit cunoscută publicului larg după apariția unor fotografii compromițătoare care au circulat intens pe internet în perioada în care a acces pentru prima oară în Parlament, în 2014.

În prezent, ea este consilieră în cadrul Consiliului Municipal Chișinău, unde a acces în urma alegerilor locale generale din această toamnă. Dacă va decide să rămână la CMC, în Parlament va putea accede următorul candidat de pe lista electorală a socialiștilor – Nichita Țurcan.

Precizăm că Tatiana Cunețchi a preluat funcția de director interimar al ASP la sfârșitul lunii noiembrie curent. Un proiect de hotărâre privind demisia sa din funcția de deputat se regăsește pe ordinea de zi a ședinței plenare a Parlamentului de astăzi, 19 decembrie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X