„Digerarea Partidului Democrat”, discutată în Parlament. Diacov: Nu aveți stomacul pregătit (STOP CADRU)

Autor: , in Politic / 20 decembrie, 2019, 17:52

Deputatul PPDA, Dinu Plîngău, a pus la îndoială integritatea Partidului Democrat, în contextul în care, spune el, formațiunea s-ar putea afla într-un proces de lichidare prin absorbția la Partidul Socialiștilor. Acesta a glumit pe seama subiectului, amintind de întâlnirea pe care ar fi avut-o unii deputați democrați și socialiști la Florești, acolo unde ar fi participat la un frigărui.

„Nici socialiștii, nici PAS și nici DA, cu atât mai mult, nu au stomacul pregătit pentru a digera Partidul Democrat. Eu vă rog, terminați cu chestiile astea”, a replicat democratul Dumitru Diacov.

Replica pentru Diacov a venit din partea lui Sergiu Litvinenco, pe Facebook.

Schimbul de replici a avut loc în contextul în care deputații discutau despre activitatea Comisiei parlamentare de anchetă privind investigarea tentativei puciului anticonstituțional din perioada 7-14 iunie, organizat de Partidul Democrat.

Potrivit deputaților blocului ACUM, comisia condusă de deputatul PAS, Mihai Popșoi, a avut o activitate tot mai complicată odată cu destrămarea alianței dintre blocul ACUM și PSRM.

Citește și: Popșoi le lasă socialiștilor Comisia de anchetă privind tentativa de puci anticonstituțional: „Să-și asume responsabilitatea” (VIDEO)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X