(VIDEO) Dodon atenționează agenții economici din Chișinău: „Primarul o să vă rupă capul”

Autor: , in Uncategorized / 20 decembrie, 2019, 17:15

Edilul Capitalei, Ion Ceban, spune că municipalitatea va interveni dur în cazurile de încălcare a legislației în domeniul construcţiei, iar președintele Igor Dodon dezvăluie că în adresa primarului au intervenit câteva solicitări de a emite autorizații de construcții, iar Ceban le-a spus agenților economici că le va rupe capul.

„Pe parcursul ultimilor ani, când eram deputați în opoziția din Parlament, noi am stopat mai multe construcții neautorizate din mun. Chișinău. Cu regret, se mergea la haos total. Blocuri în parc, pe terenuri de joacă. O autorizație costa de la 50 până la 100 de mii de euro. Deja s-au apropiat de Primărie și domnul primar a spus că o să le rupă capul”, a declarat Dodon într-un filmuleț alături de primarul Ion Ceban.

Dodon susține că Ceban îl informează în fiecare zi despre cine merge la Primărie și ce solicitare are.

„Le spun agenților economici: lăsați asta. Nu umblați la Primărie cu mită, așa cum a fost anterior. Domnul primar în fiecare zi îmi spune cine vine și cum. Veți fi documentați și luați pe sus de către CNA și alte organe pentru dare de mită. Nu umblați. Domnul primar cu lucrurile astea nu se ocupă. De principiu, ceea ce este ilegal, stopați. Mai bine veniți la Primărie, încercați să găsiți alt teren”, a mai spus președintele.

Ceban a aprobat cele spuse de Dodon, adăugând că le-a spus agenților economici să nu umble cu mâța în sac, pentru că vor fi diferiți organelor de drept.

„Le-am spus că dacă îi prindem cu mâța în sac, deoarece știm că există tentative, noi o să fim cei care o să îi declarăm la organele de drept. Să nu se supere, l-am spus asta discret și direct”, a adăugat Ion Ceban.

Faza poate fi văzută în video de mai jos, începând cu 11:30.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X