Cum vede Năstase traficul de pe străzile din Chișinău: „Pe parcursul săptămânii trecute a fost infernal”

Autor: , in Politic / 21 decembrie, 2019, 14:16

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, susține că problema Chișinăului este că, în momentul de față, nu are un primar corect, ci unul care face campanie pentru Igor Dodon în perspectiva alegerilor prezidențiale de anul viitor. Cu referire la problema ambuteiajelor din oraș, Năstase apreciază să circulația a fost, în ultimele săptămâni, infernală.

„Văd orașul exact cum îl văd oamenii, mai prost gestionat din punct de vedere al traficului. Nu văd o cooperare foarte bună cu poliția, așa cum era ceva mai înainte. Eu am răbdare, dar nu știu câtă răbdare vor avea orășenii. Aștept să se întâmple ceea ce a promis în campania electorală. Iată că nu a trecut foarte mult timp. Nu neapărat așteptăm 100 de zile. Dar a trecut ceva timp și este o perioadă în care se puteau face multe. Am văzut proiectul bugetului și m-am crucit. Este o sfidare a inteligenței noastre, dincolo de sfidarea bunului simț. Un proiect nepregătit, de haltură”, a spus Năstase în cadrul emisiunii Cotidianul LIVE.

Întrebat cum apreciază traficul din Chișinău, fostul candidat la alegerile municipale a spus că, în ultima săptămână, acesta a fost infernal.

„În ultimele zile este forte greu de circulat. Pe parcursul săptămânii trecute chiar a fost infernal”, a spus politicianul.

Năstase consideră că problema Chișinăului este că, în momentul de față, nu are un primar corect.

„Problema este că Chișinăul, în momentul de față, nu are ceea ce ar fi meritat – un primar corect, care nu minte, nu fură, nu face filmulețe cu vojdiul lui. Ne au de proști, încearcă să facă să credem că nu sunt în campanie electorală. Mai este un an până la campania prezidențială și am văzut preocuparea mai multă a unora. Este un sfert din mandatul lui Dodon, 3 sferturi s-a plimbat încolo şi încoace fără rost și un sfert face campanie. Preocuparea mea este pentru cauză și obiectiv și mai puțin pentru personaje și personalități”, a adăugat Andrei Năstase.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X