Liverpool a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor (VIDEO)

Autor: , in Sport / 22 decembrie, 2019, 12:20

Liverpool a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor. Echipa antrenată de Jurgen Klopp s-a impus cu 1-0 în finală, în faţa brazilienilor de la Flamengo.

Liverpool şi-a trecut astfel în cont al doilea trofeu din acest sezon, după Supercupa Europei. Liderul din Premier League a început greu finala şi şi-a pus greu jocul la punct. În prima repriză nu a reuşit să aibă ocazii importante de gol. Nu a finalizat cu şut pe poartă vreo fază, dar prestaţia a început să arate mai bine în repriza secundă.

Liverpool putea să dea lovitura pe finalul meciului. Sadio Mane a fost faultat, arbitrul acordase la prima vedere penalty, dar în urma analizei VAR, decizia a fost anulată.

În cele din urmă, diferenţa s-a făcut în reprizele adiţionale. Sadio Mane şi Roberto Firmino au fost actorii de la faza golului. Mane a driblat un adversar, l-a lăsat singur cu portarul pe colegul său, care l-a învins după un dribling scurt pe Diego Alves. Reuşita a venit în minutul 99 şi i-a adus lui Liverpool al doilea trofeu din acest sezon, după Supercupa Europei.

În finala mică de la Campionatul Mondial al Cluburilor, Monterrey (Mexic) a câştigat la penalty-uri disputa cu Al-Hilal (Arabia Saudită). Învingătoarea a fost decisă la penalty-uri, după 2-2 în timpul regulamentar.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X