A decedat soția primului președinte al țării, Mircea Snegur

Autor: , in Social / 23 decembrie, 2019, 17:00

Georgeta Snegur, soția primului președinte al Republicii Moldova, Mircea Sngeur, s-a stins din viață. Deputați din prima legislatură a țării au transmis condoleanțe familiei Snegur.

„La ceas de grea încercare, deputații din Parlamentul Independenței sunt alături de Mircea Snegur, primul Președinte al Republicii Moldova, Președinte de Onoare al Asociației Obștești „Parlamentul-90”, și exprimă sincere și profunde condoleanțe în legătură cu decesul soției sale Georgeta Snegur. Soție grijulie și fidelă, mamă a doi copii de excepție, Doamna Georgeta Snegur a muncit toată viața în sfera ocrotirii sănătății, fiind de gardă și de prim ajutor la sănătatea a sute și mii de oameni simpli. Din păcate, o boală nemiloasă a răpit-o chiar pe Domnia sa de lângă cei apropiați. Doritorii să fie alături de domnul Mircea Snegur la ora despărțirii de cea mai scumpă ființă au această posibilitate în ziua de 24 decembrie, începând cu ora 17:30, la Biserica de la Cimitirul Central din strada Armenească. Pe 25 decembrie, tot aici, începând cu orele 10:00, va fi oficiată liturghia, urmând ulterior înmormântarea. Dumnezeu să o odihnească în pace și să o aibă printre drepții Săi”, se arată în mesajul de condoleanţe.

Mircea Snegur și Georgeta Snegur au doi copii, un fiu și o fiică. Fiica, Natalia Gherman, este fosta ministră a Afacerilor Exerne și Integrării Europene și viceprim-ministră al Republicii Moldova.

Mircea Snegur a fost primul președinte al Republicii Moldova, în perioada 1990–1997.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X