Încă un deces în urma accidentului de la Vatra. Detaliile Poliției: Viteză excesivă și iresponsabilitate la volan (FOTO)

Autor: , in Social / 23 decembrie, 2019, 10:54

Viteza excesivă la volan, iresponsabilitatea și nerespectarea regulilor de circulație rutieră a ucis trei oameni, aseară, într-un grav accident de circulație pe traseul Strășeni-Chișinău, la ieșire din localitatea Vatra spre satul Cojușna.

Un automobil de model „Volkswagen Passat”, condus de un bărbat de 46 ani, cu trei pasageri la bord, deplasându-se din direcția satului Cojușna în direcția localității Vatra, a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit cu un BMW, condus de un bărbat de 32 de ani, care se deplasa din sens opus. Apoi, Passat-ul s-a tamponat frontal cu un „Mercedes Sprinter”, condus de un bărbat de 32 de ani, după care s-a ciocnit cu automobilul „Șkoda Superb”, la volanul căruia se afla un bărbat de 34 ani.

În rezultat, șoferul mașinii „Volkswagen Passat” și o pasageră, de 42 de ani, au decedat pe loc, iar altă pasageră de 32 ani a decedat la spital în urma traumelor primite.

De asemenea, un minor de opt ani, pasager al VW Pasat, a fost internat la spitalul pentru copii V. Ignatenco, iar pasagerul din „Mercedes Sprinter”, de 47 ani, a fost internat în secția reanimare a Institutul de Medicina Urgentă din mun. Chișinău.

Salvatorii, chemați la descarcerare

Pentru lucrări de deblocare și descarcerare, la fața locului au fost îndreptate 3 echipaje de salvatori și pompieri. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, trei persoane au avut nevoie de descarcerare.

„Pompierii au efectuat lucrările de deblocare în scurt timp, reușind să predea victimele din autoturismul de model Volkswagen serviciului medical”, se arată în comunicatul IGSU.

În acest caz a fost inițiată o cauza penală.

Potrivit Poliției, în ultimele 24 de ore în R. Moldova s-au produs 11 accidente rutiere, soldate cu trei persoane decedate și 16 traumatizate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X