„Exces de zel”. Un deputat al Blocului ACUM dezvăluie ce spun cei din PSRM despre schimbarea proprietarului Aeroportului

Autor: , in Politic / 24 decembrie, 2019, 11:36

Deputatul Blocului ACUM fracțiunea PAS, Sergiu Litvinenco, susține că mai mulți deputați socialiști ar fi recunoscut că schimbările care au avut loc pe marginea Aeroportului Internațional Chișinău „exces de zel”.

Litvinenco insistă, în continuare, că Dodon este vinovat că Aeroportul a ajuns pe mâinile unui miliardar rus.

„Dodon a ieșit să se justifice. Chipurile nu are nicio treabă cu Andrei Goncharenko. Pe semne că și-a dat seama că a exagerat cu cedarea aeroportului către ruși și acum încearcă să dreagă busuiocul. M-am întâlnit ieri prin Parlament cu câțiva socialiști, chiar și ei au recunoscut că este exces de zel treaba asta”, a scris Litvinenco pe o rețea de socializare.

Mai mult, făcând trimitere la faptul că președintele susține că Guvernul Maiei Sandu nu a atacat în instanță decizia de concesionare a Aeroportului, deputatul anexează documente care atestă că acest lucru nu este adevărat.

„Dincolo de toate aberațiile, Dodon spune așa: ”Noi nu am găsit că fostul Guvern să fi atacat în instanță decizia de concesionare. Maia Sandu a oprit totul”. Este o minciună sfruntată. Anexez copia cererii de chemare în judecată care denotă că Guvernul condus de Maia Sandu a contestat în justiție legalitatea concesionării Aeroportului (cererea datează cu 10 septembrie; tot la 10 septembrie aceasta a fost recepționată de Judecătoria Chișinău). Dar anume justiția – aia controlată de Dodon – a făcut totul ca procesul nici măcar să nu înceapă. Minciuna are picioare scurte, domnule Dodon”, se mai arată în mesajul lui Sergiu Litvinenco.

Foto: Facebook/Sergiu Litvinenco
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X