Beat, agresiv și fără permis, a lovit un pieton, apoi a ajuns cu mașina într-un gard. Isprava unui tânăr din Bălți (VIDEO)

Autor: , in Social / 26 decembrie, 2019, 15:30

A urcat într-o mașină străină cu care a tamponat un pieton, a provocat un accident rutier și a fost la un pas de a mai lovi o persoană. Polițiștii de patrulare au reținut un bărbat din Bălți care conducea mașina fără permis de conducere și în stare de ebrietate. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare (INP), incidentul a avut loc miercuri în jurul orei 15:00, în municipiul Bălți.

Bărbatul de 31 de ani, având cheile mașinii unei cunoscute care și-a lăsat automobilul la o spălătorie auto, a urcat în mașină și chiar la prima virare a tamponat grav un pieton. În acel moment, pe str. Decebal, unde a avut loc impactul, activa un echipaj al Regimentului de Patrulare Nord.

Unul dintre polițiștii de patrulare a rămas să acorde ajutor victimei de 41 de ani, iar celălalt a mers pe urmele individului, care a încercat să fugă de la locul accidentului accelerând. Însă nici următoarea virare nu i-a reușit, vrând să cotească la dreapta s-a tamponat într-un gard din beton, apoi într-un pilon de electricitate, fiind la un pas de a mai tampona o persoană aflată în preajmă.

După ce a fost reținut, inspectorii de patrulare au stabilit că acesta este locuitor al mun. Bălți și că nu deține permis de conducere. Individul era vizibil în stare de ebrietate, dar a refuzat orice testare la alcool. Mai mult, s-a comportat agresiv și a opus rezistență polițistului în timpul reținerii. Într-un final, omul legii a reușit să-l imobilizeze, să-i aplice cătușele și să-l escorteze la sediul poliției.

Acesta urmează a fi atras la răspundere, conform legii, pentru provocarea accidentului rutier cu leziuni medii, refuzul de a se conforma indicațiilor poliției, refuzul de a trece testul alcoolscopic, conducerea unității de transport fără permis de conducere și ultragierea unui om al legii.

Victima a fost transportată la Spitalul municipal din Bălți cu mai multe traume.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X