„Noi pe tine o să te aranjăm”, i-ar fi spus un consilier PSRM lui Chirtoacă. Socialistul neagă

Autor: , in Politic / 26 decembrie, 2019, 16:30

„Noi pe tine o să te aranjăm”, i-ar fi spus consilierul municipal din partea PSRM, Nicolae Pascaru, lui Dorin Chirtoacă, când a trecut pe lângă acesta în timpul ședinței Consiliului Municipal Chișinău (CMC). Cel puțin asta a declarat liderul Partidului Liberal de la microfon în timpul ședinței. La rândul său, Nicolae Pascaru a negat informația, spunând că liberalul „improvizează”.

„Nu este adevărat. El cu fanteziile o duce bine”. I-am spus doar să fie mai disciplinat, pentru că striga în gura mare”, a spus Pascaru pentru cotidianul.md.

De altfel, în timpul ședinței de joi a CMC-ului, liberalii și socialiștii s-au acuzat reciproc de furturi, netransparență și ilegalități.

Dorin Chirtoacă s-a arătat indignat de faptul că un reprezentant al PSRM a afirmat că fostul primar al Capitalei „a furat”, cerând insistent ca să fie aduse exemple concrete în acest sens. În apărarea colegilor săi a sărit Nicolae Pascaru, dar și Eugenia Ceban. De la tribună, liberalul Ion Cebanu l-a acuzat pe primarul Ion Ceban că se crede „brigadier” în chestiunea aprobării bugetului municipal pentru anul 2020, poziținându-se deasupra CMC. Potrivit lui, consilierii nu au văzut proiectul de buget, iar examinarea chestiunii se face în grabă și netransparent.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X