O tânără, arestată după nunta cu un milionar de 77 de ani. Cum ar fi încercat să fure un milion de dolari

Autor: , in Externe / 26 decembrie, 2019, 15:18

Lin Helena Halfon, o tânără de 26 de ani, a fost arestată în Tampa, Florida, după ce ar fi încercat să încaseze aproape un milion de dolari din contul soţului ei de 77 de ani, omul de afaceri Richard Rappaport, relatează Daily Mail, citat de Mediafax.

Lin, recent căsătorită cu Richard Rappaport, a fost arestată pe Aeroportul Internaţional Tampa sub acuzaţia că a încercat în repetate rânduri să încaseze suma de un milion de dolari, din contul soţului de 77 de ani.

Pe 7 noiembrie, Halfron a intrat într-o sucursală din Amscot şi a încercat să încaseze un cec de 1 milion de dolari. Femeia le-a spus reprezentanţilor băncii că doreşte banii pentru a-i cumpăra un iaht soţului, dar aceştia au refuzat să elibereze suma. Ulterior, a încercat să încaseze trei cecuri separate de 333.333 de dolari.

Halfon a declarat că a trimis cecurile către sora ei din Israel, după o ceartă cu soţul ei. Cu toate acestea, în mod bizar, două dintre cecuri au fost încasate de un bărbat la o bancă din New Jersey, în mai puţin de o săptămână după incident. Anchetatorii au obţinut un mandat prin care au ordonat îngheţarea celui de-al treilea cec.

Daily Mail relatează că soţul lui Halfon, omul de afaceri Richard Rappaport, de 77 de ani, a fost înştiinţat de anchetatori de situaţie, acesta răspunzându-le că doreşte să-i acorde soţiei sale prezumţia de nevinovăţie. A adăugat că nu e de acord cu deportarea acesteia în Israelul natal.

Totuşi, bărbatul a spus că nu a semnat cecurile respective şi că a fost înşelat de soţie.

Halfon şi Rappaport s-au căsătorit în luna august la Sarasota, deşi rămâne neclar cum s-au cunoscut. Fiica omului de afaceri, Dayna Titus, a declarat că membrii familiei nu au fost anunţaţi de intenţiile conjugale ale celor doi. Se crede că apropiaţii lui Rappaport îl îndemnaseră să nu îi dea bani soţiei, întrucât aceasta nu lucrează, iar bărbatul îi plăteşte toate cheltuielile.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X