Fotbalistul din Premier League care a ajuns cu Lamborghini-ul în curtea unui bărbat. Era îmbrăcat în om de zăpadă

Autor: , in Sport / 27 decembrie, 2019, 14:45

Michail Antonio, fotbalistul echipei engleze West Ham United, a fost implicat într-un accident auto, miercuri, în seara de Crăciun. Maşina sa, un Lamborghini Huracan, a fost avariată, după ce jucătorul a intrat în grădina unei persoane din Londra, transmite Daily Mail, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc miercuri seara, în Balham, un cartier din sudul Londrei. Îmbrăcat într-un costum de om de zăpadă, Antonio ar fi lovit un semn de circulaţie, iar apoi ar fi intrat în grădina unui necunoscut, unde a izbit un gard şi un tomberon din cărămidă.

În urma accidentului nu au existat răniţi, Antonio fiind filmat în timp ce iese din maşina sa, un Lamborghini Huracan, în valoare de 210.000 de lire sterline, conform presei britanice.

„Am auzit un zgomot foarte puternic, iar întreaga casă s-a cutremurat. Avem două tomberoane în grădină, ambele făcute din cărămizi, ele fiind aruncate peste tot. Am crezut că şoferul va fi rănit serios, pentru că nu arăta bine deloc”, a declarat Kia Rosina, o membră a familiei care deţine casa respectivă, pentru The Athletic.

Foto: Twitter

Poliţia şi clubul West Ham United nu au deschis vreo investigaţie în urma celor întâmplate, maşina fiind ridicată de la locul accidentului.

Înainte de accident, Antonio a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care apare îmbrăcat într-un costum de om de zăpadă, având un nas portocaliu. În seara de Crăciun, el se îndrepta către hotelul echipei West Ham United.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X