Colaj: cotidianul.md

Vineri, 6 ianuarie, deputatul Iurie Reniță afirma că deține înregistrări care atestă faptul că mai multe voci „sonore” din blocul ACUM insistau pe acceptarea tuturor condițiilor PSRM de crearea a unei alianțe în iunie 2019. Lidera PAS, Maia Sandu, a venit astăzi cu o replică pentru Reniță.

„Consider că e lipsă de respect față de oameni atunci când spui că ai niște informațiii, niște înregistrări, dar nu le dai acum, ci mai târziu. Ori ai ceva de spus, ori nu spui nimic. Eu așa înțeleg comunicarea cu oamenii”, a declarat Maia Sandu.

Potrivit ei, blocul ACUM nu poate fi acuzat că a negociat slab cu socialiștii, întrucât a obținut aproape toate portofoliile din Guvernul Maia Sandu.

La sfârșitul săptămânii trecute, deputatul Iurie Reniță a anunțat că are înregistrări care atestă că unii reprezentanți ai blocului ACUM insistau acceptarea tuturor condițiilor PSRM pentru formarea unei alianțe în luna iunie 2019.

„Vă asigur că sunt nume „sonore” din blocul ACUM care insistau, cu orice preț, să acceptăm toate condițiile lui Dodon pentru formarea coaliției parlamentare și a componenței Guvernului, cu nume de familie concrete (încă din acea seară a fost foarte clar cine sunt, în realitate, dodoniștii „noștri”)”, a scris Iurie Reniță pe contul său de Facebook.

Tot în cadrul conferinței de presă de astăzi, 9 ianuarie, PAS a prezentat un proiect de lege care restricționează tranzacționarea bunurilor și obiectivelor de importanță majoră pentru stat de către persoane și entități dubioase.

La aceeași conferință de presă, Maia Sandu a vorbit și despre schimbarea sediului PAS.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here