Chișinăuienii se pot înscrie în audiență la conducerea primăriei. Cum poate fi obținută întrevederea

Autor: , in Uncategorized / 14 ianuarie, 2020, 18:37

Primăria Chișinău informează că a fost stabilit programul de înscriere în audiențe la conducerea administrației Capitalei. Astfel, primarul general al capitalei, Ion Ceban, va primi cetăţeni în audienţă în a doua zi de luni a fiecărei luni, între orele 14:00-17:00.

Viceprimarul municipiului Chişinău, Victor Chironda, responsabil de domeniul urbanistic, calitatea construcţiilor urbane şi a transportului public şi a căilor de comunicaţii, va primi în audienţă persoane, în baza solicitărilor în a doua şi a patra zi de marţi a fiecărei luni, între orele 14:00-17:00.

Viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, responsabil de elaborarea ţi implementarea politicilor anticorupţie, problemele locativ-comunale, organizarea reparaţiei curente şi capitale a spaţiului locativ şi reţelelor inginereşti interioare, funcţionarea complexului termoenergetic, a sistemelor tehnice şi reţelelor inginereşti, exploatarea spaţiilor verzi, salubrizarea şi amenajarea teritoriului ale municipiului, se va întâlni cu cetăţenii în cadrul primăriei în prima şi a treia zi de marţi a fiecărei luni, între orele 14.00-17.00.

Tot de la ora 14:00 până la 17:00, în a doua şi a patra zi de joi a fiecărei luni, va primi în audienţă cetăţeni şi viceprimarul municipiului Chişinău, Angela Cutasevici, care este responsabil de domeniile educaţie, cultură, tineret şi sport, asistenţă socială, sănătate, protecţia drepturilor copiilor şi relaţii interetnice.

De asemenea, viceprimarul capitalei, Inga Ionesii, responsabil de dezvoltarea relaţiilor externe, realizarea parteneriatelor strategice cu autorităţile administraţiei publice locale din alte ţări şi oraşe partenere, asigurarea implementării acordurilor bilaterale semnate, dezvoltarea economico-financiară a capitalei, gestionarea patrimoniului municipal, activitatea pieţelor agricole, de mărfuri industriale şi a pieţelor specializate din capitală, va primi în audienţă cetăţeni în prima şi a treia zi de joi a fiecărei luni între orele 14:00-17:00.

Înscrierea solicitanţilor pentru audienţă la Primarul General şi viceprimari de ramură se efectuează în baza cererii depuse în prealabil la Direcţia corespondenţă, petiţii şi audienţă a Primăriei municipiului Chişinău (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 83), prin poştă sau la adresa de e-mail www.info.pf@pmc.md (pentru persoanele fizice tel. 022 201 515) şi www.info.pj@pmc.md (pentru persoanele juridice tel. 022 201 505).

Totodată, programarea pentru audienţă la Primarul General, Ion Ceban, se efectuează şi on-line prin intermediul paginii oficiale a Primăriei municipiului Chişinău https://chisinau.md.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X