Prin sancțiunile impuse lui Vladimir Plahotniuc, Statele Unite ar transmite un semnal pentru actualii deputați PD, care ar putea avea aceeași soartă cu oligarhul dacă vor rămâne în coaliție cu PSRM, susține președintele PUN Octavian Țîcu.

Într-un comentariu pe Facebook, Țîcu este de părere că Plahotniuc nu le mai este util americanilor de vreme cei deputații PD au intrat în coaliție cu PSRM: „El nu și-a îndeplinit rolul pentru care a fost protejat, nu mai are nicio influență asupra PDM și orice asociere cu el este nocivă pentru americani”.

„Decizia SUA nu-l privește pe Dodon, cu el totu-i clar, el poate oricând pleca după Ural la strâns ciuperci. Morala fabulei este pentru băieții din PDM, care dacă vor rămâne în alianță cu Dodon și vor permite intrarea Moscovei în RM definitiv, vor avea soarta lui Plahotniuc. Ați ciordit bani europeni și americani, domnilor democrați? Și acum vreți să vă salvați cu socialiștii și Rusia? Pe toți vă așteptă interdicții și sancțiuni din parte SUA, UE și României. Unde veți pleca? Clar că Diacov va pleca la „drujii de la Lubeanka”…da voi? Voi unde veți pleca?”, menționează Țîcu.

În opinia deputatului, „Blocul ACUM trebuie să iasă din tufari, iar PDM să se dumerească, pentru că doar o astfel de alianță mai poate salva traseul european al RM și pe ei înșiși”.

„Altfel veți avea cu toții soarta lui Plahotniuc și de voi se vor ocupa rușii. Exact ca în anul 1940 sau 1944”, a mai spus Octavian Țîcu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here