Țuțu a ajuns în România pe jos; Interpol Bucureşti face verificări

Autor: , in Social / 14 ianuarie, 2020, 18:04

Fostul deputat PDM, Constantin Țuțu, se află în România, frontiera statului pe care a trecut-o pe jos.

Conform CNA, Țuțu a intrat în România la data de 29 august 2019, prin punctul de frontieră Siret, călătorind pe jos. Acesta s-a autentificat ca şi cetățean român, cu domiciliul în România. De menționat că, în astfel de cazuri autoritățile nu pot extrăda asemenea cetățeni.

Potrivit sursei, Interpol Bucureşti a dispus unităţii de poliţie să efectueze verificări la domiciliul lui Țuțu, urmând să revină cu un răspuns ulterior.

De menționat că, acum două zile Țuțu a fost surprins într-o benzinărie din România. Acesta a fost surprins la o benzinărie din Brașov, în timp ce își alimenta automobilul.

Țuțu se află în căutare națională și internațională încă din luna decembrie, el figurând în mai multe dosare, fiind acuzat de trafic de influență și îmbogățire ilicită. Recent la rejudecare a fost trimis și dosarul privind omorul din Codrii Orheiului.

Constantin Țuțu este unul dintre primii membri ai PDM care au părăsit Republica Moldova, la scurt timp după ce partidul a cedat puterea. El s-ar fi aflat chiar în primul avion privat ce a decolat de pe aeroportul din Chișinău, având ca destinație Ucraina. În această vară, el a fost surprins de mai multe ori pe litoralul din Odesa.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X