Colaj: deschide.md

Potrivit liderului Partidului Nostru, Vlad Plahotniuc este implicat în spălare de bani în favoarea unor companii recunoscute ca „teroriste” sau care „au avut legătură directă la finanțarea și construirea de arme nucleare”. Renato Usatîi spune că este gata să-i ofere procurorului general un pachet de documente care probează declarațiile sale. „Alexandr Stoianoglo poate deveni renumit nu doar în Republica Moldova, ci și pe întreg globul pământesc”, a afirmat primarul de Bălți într-o transmisiune live pe Facebook.

Usatîi se arată dispus că-i ofere lui Alexandr Stoianoglo probe despre cum fostul lider al democraților, „aflându-se în relații cu unii infractori, spăla bani pentru unele companii care sunt recunoscute astăzi fie teroriste, fie care au avut legătură directă în finanțarea și construirea armelor nucleare”.

Citește și: (VIDEO) Usatîi: Persoana căreia Plahotniuc i-a încredințat 100 de milioane de dolari nu-i răspunde la telefon

„Toate actele în acest sens le pot prezenta. Cred că Alexandr Stoianoglo poate deveni renumit nu doar în Moldova, ci și pe tot globul pământesc”, a opinat politicianul, care intenționează să meargă în audiență la procurorul general, cu care vrea să vorbească și despre dosarele sale penale, care ar fi fost pornite „ilegal”.

Citește și: Usatîi: „Plahotniuc se va întoarce în România, e unica lui soluție”. De ce crede că nu Plahotniuc se teme cel mai mult de revenirea în Moldova (VIDEO)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here