(VIDEO) Gheorghe Petic, lovit cu bestialitate de un PD-ist pe holurile consiliului raional Ungheni

Autor: , in Politic / 16 ianuarie, 2020, 16:28

Consilierul raional Ungheni Gheorghe Petic a fost lovit de către membrul PD Petru Gherasimov, fost șef al oficiului teritorial al cancelariei de stat. S-a întâmplat pe holurile consiliului raional la începutul lunii decembrie.

Imaginile cu altercația au fost publicate de Petic pe pagina sa de Facebook, însoțite de un apel către procurorul general Alexandr Stoianoglo și ministrul de Interne Pavel Voicu.

„La data de 9 decembrie 2019, în calitatea mea de consilier al consiliului raional Ungheni, aflându-mă în loc public, în prezența mai multor cetățeni (sediul consiliului raional Ungheni) am fost lovit cu bestialitate de către fostul șef al oficiului teritorial al cancelariei de stat Petru Gherasimov. Nu am dat riposta în același mod, deoarece respect legea.

Angajații Inspectoratului de Poliție Ungheni, fiind influențați de anumite persoane din Parlament (presupun de deputatul Nichiforciuc), în mod fictiv au investigat cazul și au constatat că acțiunile celui care m-a lovit sunt doar o simplă contravenție, sancționată cu câteva sute de lei.

Solicit de a dispune investigarea cazului sub aspect penal (fapt ignorat de IP Ungheni) și a-i da o calificare corespunzătoare acțiunilor. Mă întreb după asta, eu cum să procedez în această nedreptate a poliției din Ungheni, ca în filmul МЕЧЬ? Să-mi fac dreptate singur cu pistolul? Cazul din satul Costești, Ialoveni, e puțin? Solicit tuturor activiștilor civici, organelor competente, întregii societăți să dea o apreciere obiectivă acțiunilor polițiștilor de la Ungheni pentru a stopa astfel de abordări a problemelor. Pedepsit penal ori contravențional?”, a scris pe Facebook Gheorghe Petic.

https://www.facebook.com/gheorghe.petic.12/videos/469243450672734/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *