Manuel Neuer vrea să plece de la Bayern. Juventus, posibilă destinație pentru portarul german

Autor: , in Sport / 17 ianuarie, 2020, 18:42

Manuel Neuer (33 de ani) poate fi noul jucător al celor de la Juventus din vară. Portarul german vrea să plece de la Bayern, formație care a ajuns la un acord cu Alexander Nubel (23 de ani) de la Schalke, scrie digisport.ro.

Site-ul football-italia.net scrie că fostul campion mondial poate ajunge la Torino. Acesta mai are un singur an de contract cu campioana Germaniei, iar sursa citată scrie că Neuer ar prefera să schimbe echipa decât să împartă numărul de meciuri cu Nubel.

Tot în vară, înțelegerea dintre Juventus și Gianluigi Buffon (41 de ani) va expira. Wojciech Szczesny (29 de ani) este titularul din poarta bianconerilor.

Neuer mai are contract cu Bayern până în 2021.

Alexander Nubel, „urmașul” lui Manuel Neuer, patru ani la Bayern Munchen

Germanii de la Bild mai scriu că Bayern i-a pregătit un contract valabil pe patru sezoane lui Alexander Nubel și un salariu de peste cinci milioane de euro pe sezon plus bonusuri. Mai mult, acesta va avea și o clauză de reziliere începând cu anul 2021.

Nubel a fost portarul naționalei Germaniei la Campionatul European U21 din această vară și a jucat chiar împotriva României în meciul din semifinale, încheiat cu înfrângerea tricolorilor, scor 4-2.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X