Conceptul de reformare a PD, aproape gata. Jizdan: Filip rămâne președinte, Candu nu-și dorește șefia partidului (VIDEO)

Autor: , in Politic / 22 ianuarie, 2020, 14:24

Conceptul de reformare a Partidului Democrat din Moldova (PDM) este pe ultima sută de metri, acesta urmând a fi comunicat public. Anunțul îi aparține deputatului Alexandru Jizdan, invitat la emisiunea „Puterea a patra” de la postul N4. Totodată, democratul susține că în partid nu se dorește detronarea lui Pavel Filip de la șefia formațiunii, iar Andrian Candu nu-și dorește să devină președintele PDM.

„Nu vorbim despre persoane. E vorba despre principiile după care va activa Partidul Democrat, începând cu modalitatea de luare a deciziilor, pentru că, să recunoaștem înainte acest lucru era foarte centralizat și aparținea unui grup de oameni. Acum deciziile se vor lua într-o altă modalitate, vor fi implicați mai mulți oameni, inclusiv oamenii din teritoriu. Partidele, ca temelie, au organizațiile teritoriale. Dacă acolo nu atragi atenția, riști ca această construcție să se ruineze”, a declarat Alexandru Jizdan, invitat la emisiunea „Important” de la N4.

Citește și: Vom ajunge să-l jelim pe Plahotniuc, afirmă Jizdan (VIDEO)

Potrivit lui Jizdan, în prezent detronarea lui Pavel Filip ar fi imposibilă „prin prisma autorității” pe care o are fostul premier în partid și „a simpatiei pe care o are în teritoriu”. Acesta mai afirmă că fostul președinte al Parlamentului, Andrian Candu, nu-și dorește șefia partidului.

CItește și: Guvernul Chicu are viață lungă? Jizdan: Nimeni din PD nu-i dorește alegeri anticipate (VIDEO)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X