Vom ajunge să-l jelim pe Plahotniuc, afirmă Jizdan (VIDEO)

Autor: , in Politic / 22 ianuarie, 2020, 13:33

Democratul Alexandru Jizdan spune că oamenii îl vor pomeni pe Vlad Plahotniuc și chiar îl vor jeli, în contextul în care fostul lider al democraților este atacat din toate părțile. Totodată, Jizdan spune că n-a vorbit niciodată cu Plahotniuc de la plecarea acestuia din R. Moldova și că la PDM nu au avut loc niciun fel de conferințe video cu ex-președintele formațiunii.

„Probabil, în timp, oamenii îl vor începe a-l jeli pe Vladimir Plahotniuc. O să vedeți că așa e firea omenească, când toată lumea se aruncă asupra unui om, vor apărea alte probleme în R. Moldova și oamenii îl vor pomeni pe Plahotniuc. Cum a fost pe timpul lui, cum a fost pe timpul altora. Sunt un om care a văzut ceva în viață, mai puțin mă dau în emoții. Tratez lucrurile ca atare”, a declarat Jizdan.

Alexandru Jizdan consideră că interdicția impusă lui Vlad Plahotniuc de către Statelor Unite ale Americii nu a fost o decizie luată pe bază de emoții. Totuși, decizia americanilor l-a surprins pe fostul șef de la Ministerul de Interne.

Deputatul spune că n-a comunicat niciodată cu Vlad Plahotniuc de când acesta a plecat din Republica Moldova. „Nici în scris, nici la telefon, nici nu m-am văzut”, a specificat el în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul N4.

Citește și: Guvernul Chicu are viață lungă? Jizdan: Nimeni din PD nu-i dorește alegeri anticipate (VIDEO)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X