Organizația PAS din orașul Hîncești nu o susține pe Stamate, ci pe Cobzac

Autor: , in Politic / Populare / 25 ianuarie, 2020, 13:31

Organizația orășenească a Partidului Acțiune și Solidaritate din Hîncești nu o va susține pe candidata partidului, Olesea Stamate, în cadrul alegerilor parlamentare repetate, ci va merge pe mâna lui Grigore Cobzac.

Anunțul a fost făcut sâmbătă de către Marcel Petrușan, președintele PAS din orașul Orhei.

„În urma noutăților de ieri apărute în presă, referitor la candidații de pe circumscripția 38, în calitate de Președinte al Organizației orășenești PAS, trebuie să mă expun și eu. Noi, cei din Hîncești, permanent am mizat pe un principiu democratic în luarea deciziilor. Prin urmare, având candidatul desemnat de centru – d-na Stamati și un candidat membru PAS, înaintat de noi, d-nul Cobzac, am hotărât dilema prin vot. Unanim, colegii au ales candidatura d-nului Cobzac, pe care și îl vom susține”, a anunțat Petrușan.

Marcel Petrușan a fost candidat al Blocului ACUM la alegerile locale din Hîncești, obținând 47,14% din voturi și pierzând în fața ex-democratului Alexandru Botnari.

PAS a anunțat la scurt timp după ce Grigore Cobzac și-a înaintat candidatura că acesta, în cadrul discuțiilor cu conducerea partidului, nu și-a manifestat intenția de a candida.

Cobzac a declarat însă, pentru Cotidianul.md, că și-a dorit să fie candidat unic din partea Platformei DA și PAS.

Între timp, conducerea PAS se află sâmbătă la Hîncești, colectând semnături în susținerea Olesei Stamate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X