Reacția PAS după ce organizația din orașul Hîncești a anunțat că nu o susține pe Stamate

Autor: , in Politic / Populare / 25 ianuarie, 2020, 18:32

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) ține să precizeze că organizația teritorială din Hîncești o susține pe Olesea Stamate în cadrul alegerilor din circumscripția 38, după ce structura din oraș a anunțat că merge pe mâna lui Grigore Cobzac.

PAS a precizat că poziția de a-l susține pe Cobzac aparține doar organizației din orașul Hîncești, dar că organizația teritorială din raion o susține pe Stamate.

„Dincolo de asta, conform Statutului PAS (art.58 lit.c) din Statutul PAS), decizia cu privire la desemnarea candidatului pentru alegerile parlamentare este competența exclusivă a Consiliului Politic Național PAS. La data de 18 ianuarie a.c. Consiliul Politic Național PAS a decis cu un vot covârșitor (91 pro, 3 abțineri și 0 voturi împotrivă) susținerea candidaturii Olesei Stamate la funcția de deputat în circumscripția Hâncești”, se arată într-un comunicat al PAS.

Partidul condus de Maia Sandu a mai precizat că „comportamentul unor membri PAS care nu respectă decizia Consiliului Politic Național PAS va fi analizat la ședințele forurilor statutare ale partidului, care vor lua decizia potrivită”.

Potrivit PAS, deja ar fi fost adunate toate cele 500 de semnături în susținerea Olesei Stamate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X