Muzica funerară de pe strada Alexei Mateevici a fost oprită după ce a răsunat câteva luni în șir

Autor: , in Actualitate / Social / 26 ianuarie, 2020, 14:23

La o zi după ce presa a scris despre cele trei familii terorizate luni în șir să asculte marșuri funerare în regim non-stop, muzica a fost oprită. Proprietara unuia dintre imobilele din strada Alexei Mateevici a comunicat pentru anticoruptie.md că muzica a dispărut sâmbătă după-amiază, după ce cazul a fost mediatizat amplu în media.

Femeia a mai declarat că deși a solicitat ajutorul poliției de mai bine de 30 de ori, oamenii legii nu au făcut altceva decăt să constate abaterea și să îi anunțe că au întocmit procese-verbale. Mai mult, polițiștii au recunoscut că nu pot să facă mai mult pentru că nu pot să îl găsească pe proprietar.

Amintim că trei familii care dețin apartamente la sol într-o curte de pe strada Alexe Mateevici din Chișinău sunt terorizate de câteva luni să asculte în regim non-stop muzică funebră.

Conform portalului anticoruptie.md, oamenii susțin că un om de afaceri influent ar face presiuni asupra lor ca să le vândă locuințele la preț derizoriu și să acapareze terenul pentru o construcție multietajată. Acestea s-au adresat în repetate rânduri la organele de drept, însă nu au fost ajutați.

Citește și: Muzică funebră non-stop: Trei familii, terorizate zilnic de un vecin care ar vrea să le ia locuințele la preț derizoriu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X