PSG şi Barcelona se luptă pentru atacantul pe care îl consideră ideal

Autor: , in Sport / 26 ianuarie, 2020, 12:57

PSG nu vrea să rămână descoperită în atac după plecarea lui Edinson Cavani. Chiar dacă îl va achiziţiona definitiv pe Mauro Icardi de la Inter, campioana Franţei forţează aducerea lui Pierre-Emerick Aubameyang chiar din această iarnă, scrie digisport.ro.

Parizienii vor să se mişte cât mai repede deoarece atacantul lui Arsenal este şi în vizorul Barcelonei, care caută o soluţie de urgenţă după accidentarea lui Luis Suarez. Catalanii au un mic avans deoarece au demarat deja negocierile pentru Aubameyang.

Fiecare dintre cluburi consideră că este jucătorul perfect pentru umplerea absenţei în centrul ofensivei.

Aubameyang refuză prelungirea contractului cu Arsenal

Jucătorul mai are contract cu Arsenal până în vara lui 2021 şi a refuzat orice discuţii despre prelungirea contractului. Motivul nu e un mister. Aubameyang nu are destulă încredere în tentativa tunarilor de a se prinde un loc de UEFA Champions League la finalul sezonului, chiar şi după instalarea noului manager, Mikel Arteta.

De aceea a şi fost de acord cu startul negocierilor cu Barcelona, însă o ofertă şi mai mare poate schimba datele problemei.

În cariera sa, Aubameyang a mai evoluat la Dijon, AC Milan, LOSC Lille, AS Monaco, Saint-Etinne, Borussia Dortmund și Arsenal.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X