Doi soți vor candida unul împotriva celuilalt la alegeri

Autor: , in Politic / 28 ianuarie, 2020, 16:17

Doi soţi vor candida unul împotriva celuilalt în cadrul alegerilor generale din Irlanda care se vor desfăşura pe data de 8 februarie, relatează The Guardian, citat de Mediafax. Holly Cairns, social-democrată, candidează împotriva partenerului ei, Christopher O’Sullivan, candidatul paridului Fianna Fáil, pentru un loc în circumscripţia Cork South-West.

„Evident, pornim ca o casă în flăcări mai ales pe plan personal, nu atât din punct de vedere politic”, a declarat Cairns pentru cotidianul irlandez Echo. „Totul este permis în dragoste şi în război. Să înceapă jocul”, a adăugat ea.

Cairns a fost aleasă anul trecut consilier în districtul Cork din partea social-democraţilor, un mic partid de stânga. În timp ce, O’Sullivan a terminat pe primul loc, candidând din partea formaţiunii Fianna Fail, un partid de centru, şi a devenit primar al consiliului.

În ciuda relaţiei lor, partidele lor i-au selectat pentru a candida pentru locurile din Dáil la alegerile generale din 8 februarie.

Cairns a refuzat să vorbească despre confruntarea cu partenerul său, dar a vorbit despre necesitatea reformei în domeniul sănătăţii şi a alternativelor din stânga. „Există o întreagă gamă de oameni din West Cork care doresc o opţiune progresistă”, a declarat ea.

Există posibilitatea ca aceasta poveste să aibă in final fericit: circumscripţia electorală are trei locuri, astfel încât ambii soţi ar putea obţine un loc.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X